آیا این فیلم سینمایی Thing در واقع این سخت
گویا تعطیلی ۱۰ روزه در تولید فیلم بهخاطر مشکلات پیشبینینشده بوده است. حق انتشار آن تحت عنوان اسکورن، بهدست تهیهکننده باسیل ایوانیک خریداری شد که نخستین تولید سینمایی مستقل او بهشمار میرفت. فیلم سینمایی شیون تلفیقی از چند ژانر رازآلود، مهیج، ترسناک و فانتزی است که بسیار مورد توجه قرار گرفت و از آن استقبال شد. فیلم “Train to Busan” یک فیلم ترسناک و اکشن کرهای و یکی از بهترین فیلمهای سال ۲۰۱۶ است. در آن زمان، پرینس-بایتوود به دنبال صحنهها و لباسهای فیلم، مکانهای جستجو، سکانسهای اکشن داستانی، و شروع به کار با تیم جلوههای بصری بود. این فیلم یکی از تجربیترین و جالبترین آثار آلفرد هیچکاک است که در آن آزمایشهای گوناگوی توسط کارگردان صورت گرفته است و هیچکاک در آن یک مجموعه عوامل را برای روند تولید به کار گرفته است، که خود از آن با عنوان «جعبهٔ تولید فیلم» یاد کرده است. در صحنهٔ آخر، روبرت روی یک صندلی کنار صندوقچهٔ حاوی جسد دیوید نشسته است، شا براندون مشروب مینوشد و فلیپ پیانو مینوازد و عبارت پایان فیلم بر روی صفحهٔ نمایش ظاهر میشود. توماس ام. لیتچ در دانشنامهٔ آلفرد هیچکاک ادعا میکند که سوابق تولید در آرشیو برادران وارنر نشان میدهد که تابلو نئون تنها ظاهر هیچکاک در کل فیلم است.
هنگامی که خاله دیوید، خانم آتواتر، خودش را یک فالگیر معرفی میکند و از فلیپ میخواهد که دست خود را به او نشان بدهد، در پاسخ به او میگوید که با توجه به مهارت بسیار زیاد و بالای او در نواختن پیانو، شهرت زیادی برای او رقم خواهد خورد، اما فلیپ اینگونه برداشت میکند که شاید این شهرت، به یک بدنامی برای وی تبدیل شود. به عنوان مثال، فلیپ مصرانه مصمم بود تا بر روی ماجرای کشتن یک پرنده در مزرعهٔ خانوادگی شاو سرپوش بگذارد، اما روبرت همچنان بر این که تصویر خفه کردن چندین پرنده را توسط فلیپ به چشم دید است، تأکید داشت، اما اندکی بعد، فلیپ، پیش از روبرت، به جهت این که براندون بعد از ظهر زیبا و دلانگیز وی را برهم زده است و نه تنها به خاطر قتل دیوید، به او اعتراض میکند. دو تن از میهمانان اصلی این ضیافت، که از ماجرای قتل بیاطلاع هستند، پدر و خالهٔ دیوید، با بازی کونستانس کولیر را، که به دلیل عدم حضور مادر دیوید، با پدر او همراه شده است، شامل میشوند. نکات ظریف براندون در مورد غیبت دیوید، بهطور غیر مستقیم، به بحث بر روی هنر قتل منجر میشود و او در طول مدت زمان فیلم آرام و مسلط به نظر میرسد، اگر چه زمانی که او برای اولین بار با روبرت به گفتگو میپردازد، با حالتی عصبی، هیجان زده و با لکنت صحبت میکند، اما از سویی دیگر، فیلیپ همواره ناراحت و عبوس به نظر میرسد؛ از چهرهٔ او پنهان نیست که حس خوبی ندارد و این امر، در نوشیدن بیش از حد و سریع مشروب جلوهای دیگر پیدا میکند.
اندکی که میگذرد، پدر، نامزد و خالهٔ دیوید، با طرح این مسئله که دیوید عدم حضورش را به کسی اطلاع نداده است و حتی در این مورد با کسی تماس نگرفته است و تاکنون نیز به میهمانی نرسیده است، اظهار نگرانی میکنند؛ در همین راستا براندون سعی دارد استرس و حالت تشویش جمع را با مطرح کردن موضوع ازدواج جانت و کنت افزایش دهد. پس از تأیید وکیلش مبنی بر اینکه لینگوئینی وارث گوستو است، اسکینر مدرک را در یک پاکت مخفی میکند. فلیپ در میان همهٔ میهمانان، بیشتر از براندون میخواست تا اثر هنریاش را به تأیید خود برساند، برای این که حس میکرد براندون در تأیید آثار هنری دیگران، دارای احساسات بسیار خوبی است. لشکر عثمانی برای بار دیگر خود را برای نبرد آماده میکند. او پس از پرسه زدن در شهر، دوباره آقاحسینی را در محلهای بدنام ملاقات میکند. خدمتکاری جوان که در خانهٔ یک نقاش بنام «یوهانس ورمر» کار میکند، رفته رفته به دستیار او و همینطور مدل یکی از نقاشیهایش تبدیل میشود. ما یک پاپ داریم (انگلیسی: We Have a Pope) فیلمی ایتالیایی فرانسوی در سبک کمدی به کارگردانی نانی مورتی و با بازی میشل پیکولی است که در سال ۲۰۱۱ منتشر شد.
بابا لنگدراز (انگلیسی: Daddy-Long-Legs) یک فیلم سینمایی کرهای در ژانر کمدی رمانتیک است که در سال ۲۰۰۵ منتشر شد. جایزه سینمایی انتخاب منتقدان برای بهترین فیلم (انگلیسی: Critics' Choice Movie Award for Best Picture) این جایزه به افرادی که در صنعت سینما مشغول هستند توسط انجمن منتقدان پخش فیلم اهدا میشود. کریستیان ماترا (انگلیسی: Christian Matras; ۲۹ دسامبر ۱۹۰۳ - ۴ مهٔ ۱۹۷۷) فیلمبردار اهل کشور فرانسه بود که در بیش از صد فیلم سینمایی از جمله توهم بزرگ (۱۹۳۷) به کارگردانی ژان رنوار کار کرد. اگرچه گزارشهای اولیه میگفتند که برتون به عنوان صدای دیل نیز بازخواهد گشت، اما در دسامبر ۲۰۲۰ اعلام شد که اندی سمبرگ صداگذاری این شخصیت را بر عهده خواهد داشت. این صفحه آخرینبار در ۱۵ دسامبر ۲۰۲۴ ساعت ۱۱:۰۷ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۶ اکتبر ۲۰۲۳ ساعت ۰۸:۲۲ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۴ مهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۰۰:۱۱ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۲۰ ژانویهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۲۲:۳۶ ویرایش شده است.